Legebeke AP Stoffering: 0591-572606 | info@legebekeapstoffering.nl

slidernieuw
Projecten
Woning (Particulier)
Previous Next Play Pause

Projecten.

 

Technische advies maar natuurlijk ook kleur advies zijn belangrijke zaken in uw vloerenplan voor uw project. Wij kunnen u beide bieden. Graag nodigen wij u daarom uit in onze showroom voor een gesprek om te bepalen wat uw wensen zijn.

Nieuwbouw
De nieuwe ondervloer is voor de afwerking zeer belangrijk. Beton, Hout, Anhydriet enz. voor alle ondervloeren zullen wij uw een passend advies geven inclusief een op de bouwplaats uitgevoerde inspectie met een bijbehorend rapport. Dit om altijd vanuit een juiste basis te werken. Als u ons de opdracht gegund heeft zullen wij samen met u de juiste planning werkwijze opstellen, en natuurlijk de uitvoering tot tevredenheid uitvoeren.

Renovatie
Bestaande situaties vragen voor een andere aanpak. Vloeren die gesloopt moeten worden, gaten die ontstaan door verplaatste muren ( gaten dicht storten, Egaliseren ). Dit alles kunnen wij uitvoeren en uw vloeren door middel van de juiste gereedschappen en vakmanschap weer mooi vlak krijgen om er daarna de juiste vloerafwerking op te installeren.

Maak een afspraak0591-572606
Stuur ons een mailinfo@legebekeapstoffering.nl
Bezoek ons Willem barentzstraat 7, 7825 VZ Emmen